Pályázatok

Közlemény!

A Martonvásári Fúvószenei Egyesület a Leader Közösség Völgy Vidék Vidékfejlesztési Stratégiájának 2018-as pályázati kiírásán, 2022. januárjában 1 046 980 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert, utólagos elszámolással.

Célterület azonosító: VP6.-19.2.1.-96-3-17.

A megítélt támogatásból 1 db tenorszaxofont és 1 db marimba ütős hangszert szereztünk be.

Közlemény!

A Martonvásári Fúvószenei Egyesület sikeres LEADER pályázat keretében 638 657 forint vissza nem térítendő támogatást nyert formaruha beszerzésre. Az elnyert támogatásból 100 db pólót, 100 db esőkabátot és 100 db baseballsapkát tudtunk vásárolni.

Formaruha beszerzés

Közlemény!

A Martonvásári Fúvószenei Egyesület az alábbiakban közzéteszi a "Fúvószenekari Találkozó és Bál" címen elnyert pályázat összefoglalóját. A PDF formátumú dokumentum az alábbi linken letölthetõ:

"Fúvószenekari Találkozó és Bál" címen elnyert pályázat beszámolója

Közlemény!

A Martonvásári Fúvószenei Egyesület az alábbiakban közzéteszi a "Martonvásári fiatalok a közösségi kulturális életért" címen elnyert 160 000 Ft-os támogatási összeg felhasználásáról szóló dokumentumokat. A word és pdf formátumú dokumentumok az alábbi linkeken letölthetõek:

Közlemény
Fõzõverseny
Elõadás
Táncház
Kiállítás

Közlemény!

A Martonvásári Fúvószenei Egyesület az alábbiakban közzéteszi a "Bemutatkozik a Martonvásári Fúvószenei Egyesület" címen elnyert 382 000 Ft-os támogatási összeg felhasználásáról szóló dokumentumot. A dokumentum, valamint az elkészült kiadvány az alábbi linkeken letölthetõ:

Közlemény
Kiadvány magyarul
Kiadvány németül
Kiadvány franciául

Közlemény!

A Martonvásári Fúvószenei Egyesület az alábbiakban közzéteszi a Martonvásári Önkormányzattól mûködésre elnyert 200 000 Ft-os támogatás összegének felhasználásáról szóló dokumentumot. Az excel formátumú dokumentum az alábbi linken letölthetõ:

Mûködési támogatás felhasználása